Mikkelin tehtaan tuotantopäällikkö vaihtuu

29.8.2022

Anssi Väisänen on nimitetty Mikkelin tehtaamme tuotantopäälliköksi 5.9.2022 alkaen. Hänellä on vuosien kokemus Aurajoen liiketoiminnoista niin teräsrakenneliiketoiminnan projektipäällikkönä kuin Mikkelin tehtaan työnjohtajana.

Samalla päivämäärällä tehtaan tuotantopäällikkönä toiminut Jouni Marttinen siirtyy kuumasinkitysliiketoiminnan asiakkuuspäälliköksi. Hänellä on vankka osaaminen kuumasinkityksen tuotannosta sekä asiakasrajapinnassa toimimisesta.

”Nämä nimitykset tekevät Aurajoen kuumasinkitysliiketoiminnasta entistä vahvemman”, liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen summaa.

Onnittelut molemmille uusista tehtävistä!

Kuvassa tuotantopäällikkö Anssi Väisänen (vas.) ja asiakkuuspäällikkö Jouni Marttinen.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →