Osallistumme Alihankinta 2022 -messuille

12.9.2022

Pääsemme jälleen tapaamaan asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kasvotusten, kun Alihankinta 2022 -messut pyörähtävät kahden viikon päästä käyntiin.

Aurajoen tuottamat pinnoitteet ja teräsrakenteet ovat tuttu näky jokaisen arjessa. Missä kuljetkin, kohtaat varmasti käsittelemiämme tai valmistamiamme tuotteita – ovenkahvoista voimalinjoihin ja kaikkea siltä väliltä. Olemme johtava toimija alallamme ja tahdomme omalla esimerkillämme olla mukana tekemässä puhtaampaa tulevaisuutta. Olemmekin tänä vuonna lanseeranneet uuden strategian ja panostaneet erityisesti siihen, miten me voimme kehittää omaa toimintaamme yhä vastuullisemmaksi ja olla sen myötä paras kumppani niin asiakkaillemme kuin yhteistyökumppaneillemmekin.

Tervetuloa messuille tapaamaan edustajiamme ja saamaan lisätietoa teoista, jotka tekevät Aurajoesta vastuullisen kumppanin Sinulle ja yrityksellesi!

Messut järjestetään 27.–29.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Meidät löydät koko messujen ajan tutulta paikaltamme A-hallista osastolta A902.

Nähdään siellä!

Messuterveisin, Aurajoen tiimi

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →