Olemme matkalla kohti hiilineutraaliutta ja puhtaampaa tulevaisuutta

19.9.2022

Vastuullisuus on kaiken toimintamme perusta ja siksi myös tärkein teemamme tulevilla Alihankinta 2022 -messuilla. Haluamme tuottaa kestäviä ratkaisuja asiakkaillemme ja olla edelläkävijä puhtaamman tulevaisuuden luomisessa yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Ympäristöstä huolehtiminen on meille sydämen asia ja vastuullisena kumppaninasi huomioimme sen kaikessa toiminnassamme.

Olemme selvittäneet hiilijalanjälkemme kaikkien yksiköidemme osalta ja asettaneet tavoitteeksemme täyden hiilineutraaliuden. Laskenta on suoritettu kansainvälisen GHG-protokollan (Greenhouse Gas Protocol) mukaisesti ja tulemme jatkamaan hiilijalanjälkemme seurantaa tekemällä laskennan vuosittain. Teemme jo lukuisia asioita hiilineutraaliuden eteen ja tulevaa varten selvityksessä ovat mm. hukkalämmön hyödyntäminen tuotantoprosesseissa, aurinkosähkön käyttö sekä luopuminen fossiilisten polttoaineiden käytöstä.

Tervetuloa messuille tapaamaan edustajiamme ja saamaan lisätietoa teoista, jotka tekevät Aurajoesta vastuullisen kumppanin Sinulle ja yrityksellesi!

Messut järjestetään 27.–29.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Meidät löydät koko messujen ajan tutulta paikaltamme A-hallista osastolta A902.

Rekisteröidy linkistä kävijäksi: www.alihankinta.fi/fi/messuinfo/sisaanpaasy/ 

Nähdään siellä!

Messuterveisin, Aurajoen tiimi

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →