Kiitos hyvistä Alihankinta-messuista!

30.9.2022

Alihankinta 2022 -messut ovat päättyneet ja kiitämme lämpimästi kaikkia messuvieraitamme! Tänä vuonna väkeä oli taas runsain joukoin paikalla ja saimmekin koko kolmen päivän ajan kohdata paljon sekä tuttuja ja pitkäaikaisia asiakkaitamme että useita uusia tuttavuuksia.

Osastollamme oli mukavasti vilinää koko messujen ajan ja pääsimme hienosti kertomaan vastuullisesta toiminnastamme ja tarjoamistamme pinnoitus- ja teräsrakenneratkaisuista. Myös ennen messuja julkaisemamme tavoite täydestä hiilineutraaliudesta synnytti mielenkiintoisia keskusteluja ja ajatuksia. Messuilla kerroimme, että Aurajoki tulee olemaan hiilineutraali vuoteen 2024 mennessä. Kuljemme innolla kohti tavoitettamme ja puhtaampaa tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Teetimme tuttuun tapaan osastollamme myös asiakastyytyväisyyskyselyn, johon saimme mukavasti vastauksia ja paljon arvokasta tietoa. Erityiskiitos kaikille kyselyyn vastanneille, jotka auttavat meitä kehittymään entistä paremmaksi kumppaniksi! Vastausten avulla voimme vertailla toimintamme kehitystä edellisillä messuilla tehdyn kyselyn tuloksiin ja kehittää toimintaamme entisestään.

Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken kolme S-ryhmän lahjakorttia. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Syksymme jatkuu tästä siis toiminnan kehittämisen ja yhteistyön parissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jos kohtaat pinnoitus- tai teräsrakennetarpeita, kysy rohkeasti apua myyntitiimiltämme.

Yhteistyöterveisin,
Aurajoen messutiimi

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →