Käynnistimme vuoden yhdessä – hiilineutraalisti

20.1.2023

Toimihenkilömme kokoontuivat viime perjantaina yhteen Tampere-taloon pitämään kick-offia vuodelle 2023. Tilaisuudessa käytiin läpi viime vuoden onnistumisia ja haasteita sekä kohdistettiin katseet alkaneeseen vuoteen ja sen tavoitteisiin. Päivän anti oli kiteytettynä seuraava:

  • Olemme toteuttaneet onnistuneesti vuosi sitten julkaistua vastuullisuusstrategiaamme. Viime vuoden lopussa julkaisimme ensimmäisen vastuullisuusraporttimme sekä ilmasto- ja energiastrategian, jonka mukaan tulemme olemaan hiilineutraali yritys vuoteen 2024 mennessä. Vastuullisuusstrategiamme mukaisesti myös itse kick-off-tilaisuus järjestettiin hiilineutraalisti kompensoimalla siitä aiheutuneet päästöt Tampere-talon omaan hiilinieluun.
  • Voimme muutenkin olla viime vuoteen tyytyväisiä. Haasteellisesta maailmantilanteesta huolimatta vuosi oli täynnä onnistumisia ja liikevaihtomme kasvoi edellisvuodesta suunnitelmien mukaisesti.
  • Strategiaamme on päivitetty jäljellä olevalle strategiakaudelle. Päivitetyn strategian mukaan pyrimme löytämään keinoja palvella asiakkaitamme entistä paremmin. Tästä kerromme myöhemmin lisää työn edetessä.
  • Tapaturmapäivän teemaan sopien palkitsimme joukostamme henkilön, joka on omalta osaltaan edistänyt työturvallisuuttamme havainnoimalla aktiivisesti työympäristöään ja siinä esiintyviä mahdollisia riskejä. Hänen ja muun aktiivisesti tarkkaavaisen henkilöstön avulla olemme saaneet ehkäistyä lukuisia mahdollisia vaaratilanteita.

Tilaisuus päätettiin MYYNTITULI Oy:n Linda Asikaisen inspiroivaan ja herättelevään esitykseen, jonka aiheena olivat ammattiylpeys sekä omien vahvuuksien tunnistaminen niin yksilöinä kuin tiiminä. Esityksen myötä saimme uutta kipinää omaan tekemiseemme, mikä auttaa meitä olemaan yhdessä entistä parempi kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →