Lievestuoreella käyttöön uusi kuumasinkityspata

3.3.2023

Lievestuoreen tehtaallamme on vaihdettu vanha kuumasinkityspata uuteen, joka otetaan käyttöön viikon 10 alusta alkaen. Kyse on perushuoltotoimenpiteestä, joka tehdään n. 10-12 vuoden välein. Pata kuluu käytössä vuositasolla 1-2 mm, jolloin padan vaihto on aiheellista säännöllisin väliajoin.

Uuden padan suurin hyöty on viisteisissä reunoissa, jolloin saamme minimoitua mahdollisen tuhkan tarttumisen sinkittäviin tuotteisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pystymme tekemään laadukkaampaa kuumasinkitystä yhä helpommin. Tällöin myös kuumasinkityistä lopputuotteista tulee pinnoitukseltaan entistä laadukkaampia. Lisäksi pata on myös hieman leveämpi kuin aiemmin ja Lievestuoreella pystytäänkin nyt kuumasinkitsemään tuotteita, joiden maksimimitat ovat seuraavat:

  • kertakastolla 12500*1450*2200 (pituus*leveys*korkeus, mm)
  • kääntökastolla palkkimaiset tuotteet 19000*500*500
  • kääntökastolla tasomaiset tuotteet 12500*1450*4000

Myyntitiimimme antaa mielellään lisätietoa aiheesta ja auttaa sinua löytämään sopivimman yksikkömme sinkitystarpeisiisi.

Katso myynnin yhteystiedot täältä.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →