Osallistumme Alihankinta 2023 -messuille

6.9.2023

Kolmen viikon päästä Alihankinta 2023 -messut ovat jo täydessä vauhdissa ja tuttuun tapaan myös me olemme siellä. Tässä kolme mainiota syytä poiketa osastollamme:

  • Olemme ottamassa jälleen ison hypyn vastuullisuudesta ja palamme innosta kertoa, miten pystymme palvelemaan sinua paitsi entistä paremmin, myös vastuullisemmin.
  • Onko sinulla tuote, mutta sopiva pinnoitus puuttuu vielä? Entä etsitkö luotettavaa teräsrakennevalmistajaa, joka tarjoaa ketterästi myös pinnoituksen samassa paketissa? Poikkea osastollemme ja löydetään yhdessä tarpeisiisi sopivin ratkaisu.
  • Teetämme osastollamme asiakastyytyväisyyskyselyn, johon vastanneiden kesken arvomme S-ryhmän lahjakortteja. Auta siis meitä kehittymään ja voit myös itse voittaa samalla.

Tervetuloa osastollemme A902, nähdään messuilla!

Aurajoki – Kestävän tulevaisuuden rakentajat.

Aurajoen tuottamat pinnoitteet ja teräsrakenteet ovat tuttu näky jokaisen arjessa. Löydät kädenjälkemme kaikkialta – voimalinjoista ovenkahvoihin ja kaikkeen siltä väliltä.

Olemme mestareita pintakäsittelyssä ja teräsrakenteissa. Tehtävänämme on olla tukenasi koko tuotantoprosessin ajan, luoden kestävämpiä ja pitkäikäisempiä rakenteita ja tuotteita.

Vastuullisuus on meille kunnia-asia, ja se näkyy myös tuotantoprosesseissamme.

Tutustu osaamiseemme: https://www.aurajoki.fi/

kuumasinkitys, elektrolyyttiset pinnoitteet, teräsrakenteet, lisäpalvelut, vastuullisuus

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →