Kiitos hienoista Alihankintamessuista!

29.9.2023

Alihankintamessut saatiin eilen hienosti päätökseen ja saimme kohdata siellä huikean määrän niin tuttuja kuin uusiakin kasvoja. Suurkiitos mukavista kohtaamisista kaikille osastollamme vierailleille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille! Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä mm. näiden messuilla puhututtaneiden asioiden tiimoilta:

  • Kerroimme messuilla olevamme 100 % hiilineutraali kuumasinkitsijä, elektrolyyttinen pinnoittaja ja infran teräsrakenteiden tuottaja ensi vuoden alusta alkaen. Tämä sytytti paljon mielenkiintoista keskustelua, jota mielellämme jatkamme kanssanne syksyn aikana.
  • Esittelimme parhaillaan Lietoon rakentuvaa Euroopan ympäristöystävällisintä kuumasinkityslaitostamme, joka aloittaa toimintansa kesällä 2024. Laitos tukee erinomaisesti sekä hiilineutraaliustavoitettamme että Vastuullinen kumppanisi -strategiaamme.
  • Keskustelimme monipuolisesta ja kasvavasta lisäpalveluidemme tarjonnasta, jonka avulla asiakkaamme saavat entistäkin sujuvammin kaiken tarvitsemansa saman katon alta.  

Syksymme jatkuu tästä hienojen kehityshankkeiden ja tiiviin yhteistyön parissa yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jos kohtaat pinnoitus- tai teräsrakennetarpeita tai kaipaat lisätietoa vastuullisuusteoistamme, kysy rohkeasti apua asiantuntijoiltamme: https://www.aurajoki.fi/yhteystiedot/#myynti

Nähdään taas ensi vuoden Alihankintamessuilla!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →