Risto Paavilainen Aurajoen uudeksi talousjohtajaksi

3.10.2023

Aurajoki Oy:n uudeksi talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Risto Paavilainen 2.10.2023 alkaen. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja siirtyy Aurajoelle Sisu Axlesin talousjohtajan tehtävistä. Ristolla on taloushallinnon tehtävistä kattavasti kokemusta, jota hän on kerryttänyt aikaisemmin talousjohtajana Huhtamäellä sekä Salcompilla Brasiliassa ja sitä ennen Business Controllerin tehtävissä Raisiolla ja Rautaruukilla.

”Aurajoella on parhaillaan historiansa suurin investointi ja monta muutakin kehityshanketta meneillään. Olen iloinen saadessamme Riston kaltaisen, kokeneen ja osaavan talousjohtajan joukkoomme”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Ralf Sohlström.

Toivotamme Riston lämpimästi tervetulleeksi Aurajoelle!

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →