Marko Rantala uuden Pintakäsittely-liiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi

8.11.2023

Aurajoki Oy:n kuumasinkitysliiketoiminnan liiketoimintajohtaja Tommi Pynnönen on päättänyt jättää yhtiön yhteensä 33 vuoden jälkeen Aurajoen ja KS-Sinkin palveluksessa.

Kuumasinkitys ja Elektrolyyttiset pinnoitteet yhdistetään 6.11.2023 alkaen Pintakäsittely-liiketoiminnaksi, jonka liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Marko Rantala. Tommi Pynnönen jatkaa erityistehtävissä kuumasinkityksen asiantuntijana ja liiketoimintajohtajan avustajana tammikuuhun 2024 saakka.

”Haluan kiittää Tommia pitkästä urasta Aurajoen ja sitä edeltävän KS-Sinkin palveluksessa”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Ralf Sohlström. ”Samalla haluan toivottaa Markolle onnea uudessa tehtävässään. Marko on aikaisemminkin vastannut Aurajoella kuumasinkityksestä, joten ala on hänelle ennestään tuttu. Yhdistämällä Kuumasinkitys ja Elektrolyyttiset pinnoitteet samaan liiketoimintayksikköön haemme tehokkuutta ja synergiaetuja, jotka tulevat ennen pitkää näkymään parantuneena kilpailukykynä asiakkaillemme.”

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →