Teräsrakenteiden uusi liiketoimintajohtaja on nimitetty

9.1.2024

DI Timo Tuominen on nimitetty Teräsrakenteiden liiketoimintajohtajaksi 8.1.2024 alkaen. Timo on viimeksi toiminut Paramet Konepaja Oy:n toimitusjohtajana. Ennen sitä hän on tehnyt uraa Sandvik Mining and Construction Oy:ssä, jossa hän toimi eri hankintapäällikön ja projektinjohdon tehtävissä, sekä projektinjohtotehtävissä FLSmidth A/S:ssä Tanskassa, Hollannissa ja Englannissa. Timon toimipaikkana on Aura.

”Olen iloinen saadessamme Timon näin nopeasti johtamaan Aurajoen teräsrakenneliiketoimintaa”, kommentoi Aurajoen toimitusjohtaja Ralf Sohlström. ”Timolla on pitkä kokemus konepajaliiketoiminnan johtamisesta sekä toimimisesta valmistavan teollisuuden eri vastuutehtävissä Suomessa ja ulkomailla.”

Toivotamme Timon tervetulleeksi Aurajoelle!

vastuullisuus

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →