Nimityksiä Aurajoki Oy:n organisaatiossa

29.2.2024

Aurajoelle perustetaan uusi liiketoiminta ”Palvelut”, jonka liiketoimintajohtajaksi on nimitetty DI Jukka Pennanen 1.3.2024 alkaen. Hän on toiminut viimeksi toimitusjohtajana kiertotalouden materiaalien paalien käärintään ja purkuun tarkoitettuja järjestelmiä valmistavassa Cross Wrap Oy:ssä. Ennen sitä Jukka on toiminut johtajana mm. Alva-Yhtiöissä sekä KPA Unicon Oy:ssä. Nimityksen myötä Jukasta tulee myös Aurajoki Oy:n johtoryhmän jäsen.

”Palvelumyynnin kasvattaminen on jo jonkin aikaa ollut strategisena tavoitteenamme”, kommentoi Aurajoki Oy:n toimitusjohtaja Ralf Sohlström. ”Jukalla on vahvaa näyttöä palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja sen kasvattamisesta aikaisempien työnantajiensa palveluksessa, ja olemme iloisia saadessamme palveluliiketoiminnan vankan osaajan osaksi Aurajokea”.

Maaliskuun alusta lähtien Aurajoella on kolme liiketoiminta-aluetta: Pintakäsittelyt, Teräsrakenteet ja Palvelut. Pintakäsittelyt jakautuu tuotealueisiin Kuumasinkitys ja Elektrolyyttiset pinnoitteet.

Saarijärven tehtaan tuotantopäälliköksi on nimitetty Jenni Janhonen 1.3.2024 alkaen. Jenni on toiminut Aurajoella eri tehtävissä vuodesta 2016 ja hän siirtyy tuotantopäälliköksi nykyisestä tuotantoinsinöörin tehtävästään.

Kehityspäällikkö Mikko Mäkinen on nimitetty Aurajoki Oy:n kehitysjohtajaksi 1.3.2024 alkaen.

Palveluiden liiketoimintajohtaja Jukka Pennanen

kuumasinkityselektrolyyttiset pinnoitteetteräsrakenteetlisäpalvelutvastuullisuus

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →