Teräsrakenteet tarpeeseesi – laadukkaasti, helposti ja hiilineutraalisti

20.3.2024

Mikä yhdistää Raide-Jokeria, 5G-mastoja ja suuria ratahankkeita ympäri Suomen ja Baltian? Kaikki nämä ovat arjessamme vastaantulevia näyttäviä kokonaisuuksia, joista löytyy Aurajoen valmistamia kuumasinkittyjä teräsrakenteita.

Etsitkö toimittajaa voimalinjarakenteille, mastoille, sähköaseman osille, maisemapylväille tai jollekin muulle – laadukkaasti, helposti ja hiilineutraalisti? Valmistamme teräsrakenteita asiakkaidemme piirustusten mukaan aina raitioteistä voimalinjoihin ja sähköasemiin. Kattava teräsrakennetuotantomme pyörii kahdessa konepajassamme Saarijärvellä ja Latviassa. Emme tingi laadusta, vaan noudatamme tuotannossamme laadunvalvonnan ja ympäristön ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -standardeja. Teräsrakenteet valmistamme lisäksi CE-standardin SFS-EN-1090-1 ja 2 sekä toteutusluokkien EXC 1-3 mukaisesti.

Hitsattujen teräsrakenteiden kohdalla korroosionsuoja on avainasemassa tuotteiden elinkaaren maksimoinnissa. Käytössämme on Suomen suurin kapasiteetti ja laajin patavalikoima: kuumasinkitsemme tuotteesi Aurassa, Lievestuoreella, Mikkelissä, Pirkkalassa ja heinäkuusta lähtien myös Euroopan ympäristöystävällisimmässä kuumasinkityslaitoksessa Liedossa. Kuumasinkki tarjoaa teräsrakenteille elinkaarikustannuksiltaan edullisimman ja huoltovapaan pinnoiteratkaisun, jonka saat meiltä kätevästi saman katon alta. Halutessasi myös maalaamme tuotteesi toivomasi maalausjärjestelmän mukaisesti.

Kokeneena toimijana olemme valmistaneet erilaisia teräsrakenteita kumppaneillemme jo vuosia. Olemme vastuullinen kumppanisi, joka valmistaa ja pinnoittaa kantavat teräsrakenteet esiasennettuna työmaallesi toimitettuna. Tarvitsetko vielä jotain muuta?

Kysy rohkeasti lisää asiantuntijoiltamme!

vastuullisuus

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →