Tuotanto ja laatu täysin uudelle tasolle

30.4.2024

Maaliskuussa toteutettu opintomatka Saksaan tarjosi tuleville Liedon kuumasinkityslaitoksen tuotantohenkilöstölle ja kunnossapidolle arvokkaan tilaisuuden syventää osaamistaan entisestään ja tutustua tehtaassamme käytettäviin uusiin teknologioihin.

Paikallisilla työntekijöiltä ja esimiehiltä saatiin arvokasta tietoa laitteistojen hallinnasta ja käytännön toimista. Aurajoen väki koki matkan erittäin tarpeelliseksi, sillä sen myötä saatiin paljon oppia automatisoidusta kuumasinkitysprosessista, mikä helpottaa Liedon tehtaan käyttöönottoa ja auttaa meitä palvelemaan asiakkaitamme entistäkin paremmin.

” Opintomatka oli Scheffer Krantechnik GmbH:n järjestämä, joka toimii Liedon tehtaan tuotantolaitteiston päätoimittajana. Matka oli innostava ja erityisesti automaation sekä tietokoneavusteisen työn näkeminen herätti kiinnostusta ja odotuksia tulevasta”, kertoo Mikko Mäkinen, Aurajoki Oy:n kehitysjohtaja.  

Kevään edetessä ja käyttöönoton lähestyessä sekä nykyinen että uusi henkilöstömme pääsevät hyödyntämään matkalta saatuja oppeja ja perehtymään Liedon tehtaan toimintaan. Käyttöönoton sujuvuus on tärkeässä roolissa niin oman henkilöstön kuin asiakkaiden kannalta. Sen myötä tehtaan käynnistäminen on sujuvaa ja tehokasta, jolloin Euroopan ympäristöystävällisin ja parhainta teknologiaa hyödyntävä tehtaamme tarjoaa asiakkaillemme parasta palvelua – tehokkaasti, laadukkaasti ja hiilineutraalisti.

vastuullisuus

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →