Hae meille töihin!

”Tulin Aurajoelle Varamiespalvelun kautta kesällä 2017. Ehdin työskennellä Turun tehtaalla reilun puoli vuotta ripustajana, kun minut siirrettiin Aurajoen palkkalistoille. Olen päässyt kokeilemaan työskentelyä tehtaan jokaisella tuotantolinjalla ja lähettämössä Aurajoki-urani aikana.

Erityisesti parin viime vuoden aikana olen saanut mahdollisuuden tehdä hyvinkin paljon erilaisia asioita ja voinut kouluttautua tehtaan sisällä monipuolisesti eri tehtäviin. Pidän siitä, että työ on vaihtelevaa ja siksi viihdynkin Aurajoella. Jos jokin asia muuttuu liian helpoksi, tykkään opetella uutta ja haastaa itseäni. Koen, että Aurajoella minulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työssäni, etenkin kun tuotantopäällikkö kannustaa siihen.”


- Henna Kuusisto,
Linjanhoitaja, Turun tehdas

Avoimet työpaikat

Kesätyöntekijöitä tuotantoon

Haluatko kesäksi tuotantoon töihin? Tarjoamme

  • Toimipiste: Aura, Pirkkala, Saarijärvi

Tuotannon työntekijä

Haemme Pirkkalan tehtaallemme TUOTANNON TYÖNTEKIJÄÄ

  • Toimipiste: Pirkkala

Avoin haku

Aurajoella on töissä 170 pinnoituksen

  • Toimipiste: Aura, Lievestuore, Mikkeli, Pirkkala, Saarijärvi, Turku
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →