Avoin haku

 • Toimipiste, jossa paikka avoinna:
  Aura, Lievestuore, Mikkeli, Pirkkala, Saarijärvi, Turku
 • Lähetä hakemus viimeistään:
  31/12/2025

Lisätiedot

Aurajoella on töissä 170 pinnoituksen ja hitsauksen ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, kattavimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä laadukkaat teräsrakenteet.

Kuumasinkitystehtaamme sijaitsevat Aurassa, Lievestuoreella, Mikkelissä ja Pirkkalassa. Sinkitystyö vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja tekemisen meininkiä.

Elektrolyyttisiä pinnoitteita tehdään Turun tehtaallamme. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä suurin osa asiakkaidemme tuotteista vaatii myös visuaalisesti näyttävän pinnan. Työn rikkaus on monipuolisuus, joka näkyy hyvin erilaisina tuotteina ja erittäin laajana pinnoitevalikoimana.

Saarijärveltä löytyvät teräsrakenteisiin erikoistuneet tehokkaat MIG/MAG-luokkahitsaajamme. Teräsrakentamisen ammattilaisilta valmistuvat näppärästi mm. voimalinja-, sähkörata- ja muuntajakenttärakenteet sekä tieportaalit.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus ja hae mukaan osaksi luotettavaa ja uudistuvaa Aurajokea! Perehdytämme sinusta pinnoituksen ammattilaisen.

Lisätietoja antaa talous- ja hallintojohtaja Katja Ahti, puh. 040 663 2326, katja.ahti@aurajoki.fi

  AuraSaarijärviLievestuoreMikkeliPirkkalaTurku  Aurajoki Oy

  on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

  Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

  Lue lisää →