Kesätyöntekijä tuotantoon 

 • Toimipiste, jossa paikka avoinna:
  Aura, Lievestuore, Pirkkala, Turku
 • Lähetä hakemus viimeistään:
  30/04/2021

Lisätiedot

Haluatko kesäksi tuotantoon töihin? Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua pinnoituksen maailmaan. Hae mukaan hyvään porukkaan!

Aurajoella on töissä 180 pinnoituksen ja hitsauksen ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme Suomen nopeimman kuumasinkityksen, kattavimman valikoiman elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä laadukkaat teräsrakenteet.  

Kuumasinkitystehtaamme sijaitsevat Aurassa, Lievestuoreella, Mikkelissä ja Pirkkalassa. Sinkitystyö vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja tekemisen meininkiä.  

Elektrolyyttisiä pinnoitteita sekä jauhemaalausta tehdään Turun tehtaallamme. Työ vaatii tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä tuotteissamme on visuaalisesti näyttävä pintaTyön rikkaus on monipuolisuus, joka näkyy hyvin erilaisina tuotteina ja erittäin laajana pinnoitevalikoimana.  

 

Kiinnostuitko? 

Täytä hakemus ja hae mukaan osaksi luotettavaa ja uudistuvaa Aurajokea! Perehdytämme sinut pinnoituksen maailmaan. 

Edellytämme hakijoilta vähintään 18 vuoden ikää.  

 

Auran tehtaan haku kumppanimme Eezyn kautta.

Turun tehtaan haku kumppanimme Eezyn kautta.

Pirkkalan tehtaan haku kumppanimme Nordicin kautta

Lievestuoreen tehtaan haku kumppanimme Nordicin kautta.

  Aurajoki Oy

  on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

  Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

  Lue lisää →