Luokkahitsaaja (4 avoinna olevaa paikkaa)

 • Toimipiste, jossa paikka avoinna:
  Saarijärvi
 • Lähetä hakemus viimeistään:
  05/12/2021

Lisätiedot

Haemme Saarijärven tehtaallemme

LUOKKAHITSAAJAA (4 avoinna olevaa paikkaa)

tukemaan infran liiketoimintamme kasvua.

Kannonkosken hitsaava konepajamme on muuttanut uusiin tiloihin Saarijärvelle tammikuussa 2021 ja tavoitteenamme on kasvattaa infrarakentamisen liikevaihtoa huomattavasti. Konepajassamme valmistamme joustavasti mm. voimalinja-, sähkörata- ja muuntajakenttärakenteita.

Haemme siis joukkoomme piirustustenlukutaitoista luokkahitsaajaa, jolla on MAG-pätevyydet ja kokemusta mustan teräksen päittäis- ja pienaliitoksista.

Putkiluokat katsomme eduksesi kuin myös kokemuksesi hitsausrobotin käytöstä.

Voit olla vasta työurasi alussa oleva tai jo pidempään ammattitaitoa kerryttänyt hitsaaja. Tärkeintä on hyvä ja reipas asenteesi sekä halu tehdä töitä osaavassa ja mukavassa porukassamme arvojemme luotettava ja uudistuva mukaisesti.

Työtä tehdään lähtökohtaisesti yhdessä vuorossa, mutta edellytämme mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa.

 

Kiinnostuitko? 

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Timo Kettunen, puh. 0400 345 422.

Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus alta ja tule meille töihin!

 

Aurajoki tarjoaa sinulle dynaamisen ja mielenkiintoisen roolin voimakkaasti kehittyvässä ja pitkät perinteet omaavassa yhtiössä.Tervetuloa tärkeäksi osaksi suomalaisen infrarakentamisen arvoketjua!


  Aurajoki Oy

  on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

  Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

  Lue lisää →