Luokkahitsaaja Saarijärvelle 

 • Toimipiste, jossa paikka avoinna:
  Saarijärvi
 • Lähetä hakemus viimeistään:
  31/05/2021

Lisätiedot

Kannonkosken hitsaava konepajamme muuttaa uusiin tiloihin Saarijärvelle tammikuussa 2021 ja tavoitteenamme on kasvattaa infrarakentamisen liikevaihtoa huomattavasti. Konepajassamme valmistamme joustavasti mm. voimalinja-, sähkörata- ja muuntajakenttärakenteita.  

Haemme siis joukkoomme luokkahitsaajia, joilla on MIG- pätevyydet ja kokemusta mustan raudan päittäis- ja pienaliitoksista. Putkiluokat katsomme eduksesi. 

 

Kiinnostuitko?  

Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jouni Jokinen, puh. 040 704 2996 

Täytä hakemus alta ja tule meille töihin!  

 

Aurajoki tarjoaa sinulle dynaamisen ja mielenkiintoisen roolin voimakkaasti kehittyvässä ja pitkät perinteet omaavassa yhtiössä.Tervetuloa tärkeäksi osaksi suomalaisen infrarakentamisen arvoketjua! 

 

  Saarijärvi  Aurajoki Oy

  on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

  Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

  Lue lisää →