Vastuullinen Whistleblowing -ilmoituskanava

Vastuullisena toimijana olemme ottaneet käyttöön Kauppakamarin ilmoituskanava-palvelun.

Tämä lisävastuullisuustoimenpide on EU:n ilmoittajansuojadirektiivin, ns. whistleblowing-direktiivin, pohjalta voimaan astunut teko. Ko. ilmoittajansuojelulaki velvoittaa vähintään 50 henkilöä työllistäviä organisaatioita tarjoamaan väylän väärinkäytösepäilyjen ilmoittamiseen ja meidän tapauksessamme se on Kauppakamarin ilmoituskanava-palvelu.

Asiakkaallemme ja työyhteisöllemme tämä merkitsee entistä parempia keinoja eettiseen toimintaan ja auttaa keräämään signaaleja liiketoimintaa uhkaavasta toiminnasta. Keskuskauppakamarin Ilmoituskanava-palvelu täyttää kaikki lain vaatimukset sekä ennakoi mahdollisia yritystoimintaan kohdistuvia uhkia.

Avaa tästä Aurajoen Whistleblowing -kanava Kauppakamarin sivuilla

Viimeisimmät uutiset

Tuotanto ja laatu täysin uudelle tasolle
30.4.2024

Maaliskuussa toteutettu opintomatka Saksaan tarjosi

Suojavarusteisiin pukeutunut henkilö hitsaa teräsrakennetta ja kipinät lentävät.
Teräsrakenteet tarpeeseesi – laadukkaasti, helposti ja hiilineutraalisti
20.3.2024

Mikä yhdistää Raide-Jokeria, 5G-mastoja ja

Kollaasi, jossa silmälasipäinen mies pikkutakissa katsoo kameraan ja hymyilee, sekä kuvia pinnoitetuista terästuotteista ja voimalinjapylväistä.
Nimityksiä Aurajoki Oy:n organisaatiossa
29.2.2024

Aurajoelle perustetaan uusi liiketoiminta ”Palvelut”,

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →