Luottohakemus / Tilinavaussopimus —Yritysasiakas

Asiakkuus Aurajoki Oy:n kanssa?
Täytä alla oleva tilinavaussopimus ja lähetä se meille.


  Jos haluat laskusi sähköisinä, täytäthän myös alla olevat tiedot:

  Jos haluat laskusi sähköpostilla, täytäthän alla olevan tiedon:  Maksuehto 14 pv netto, viivästyskorko 18 %
  Toimitus- ja käsittelykulut 20 € + alv 24 %
  Alin veloitus 150 € + alv 24 % / tilaus ja 30 € + alv 24 % / tilausrivi

  Sopimusehdot

  1. Asiakastilin käyttöoikeus

  Asiakastilin voimaantultua asiakas voi ostaa tuotteita kaikissa Aurajoki Oy:n toimipisteissä. Asiakkaan maksamattomana olevien laskujen määrä ei saa ylittää asiakastilin ylärajaa. Asiakastilin ylärajaa voidaan tarvittaessa muuttaa Aurajoki Oy:n toimesta.

  2. Osoitteenmuutos

  Asiakas ilmoittaa osoitteenmuutoksen mahdollisimman pian Aurajoki Oy:lle.

  3. Maksuehto

  Asiakas sitoutuu maksamaan laskut maksuehdon mukaisesta laskun päiväyksestä lukien. Jos asiakas ei maksa laskua eräpäivänä, asiakas sitoutuu maksamaan viivästyneelle velan määrälle vuotuista viivästyskorkoa 18 %. Kuluttajakaupoissa viivästyskorko on korkolain mukainen. Asiakas maksaa myös maksun laiminlyönnistä johtuvat mahdolliset perintäkulut.

  4. Käytämme toimituksissa kansainvälisen Kauppakamarin ylläpitämä toimituslausekekokoelmaa Incoterms 2020.

  5. Aurajoki Oy:llä on oikeus tutkia asiakkaan luottokelpoisuus ja merkitä asiakasrekisteriinsä ilman erillistä ilmoitusta tästä tilihakemuksesta ilmenevät asiakastiedot.

  6. Aurajoki Oy:llä on oikeus rajoittaa tai perua tilinkäyttöoikeus.

  7. Maksuhäiriöistä ja erimielisyyksistä aiheutuvat riidat käsitellään Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa tai asiakkaan kotipaikan käräjäoikeudessa.

  8. Tiliasiakkuus on voimassa toistaiseksi.

  Myyjä pidättää itsellään oikeuden tariffimuutoksiin.

  Kumpikin osapuoli voi irtisanoa tilisopimuksen milloin tahansa heti päättyväksi. Irtisanomisen tapahduttua asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää tiliä. Tilillä olevat avoimet laskut asiakas maksaa kohdassa 3. mainitulla tavalla.

  9. Noudatamme ensisijaisesti Teknologiateollisuus ry:n metallien pintakäsittelytoimialaryhmän vuonna 2007 hyväksymiä yleisiä sopimusehtoja (MET Pinta 2007).

  Aurajoki Oy

  on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

  Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

  Lue lisää →