Kaikki infra-tarpeisiisi

Aurajoki on nopeasti reagoiva kumppanisi haastavissa projekteissa.

Valmistamme teräsrakenteet kustannustehokkaasti Latvian ja Kannonkosken konepajoissamme. Jatkojalostuksena kuumasinkitys toteutetaan omissa kuumasinkityslaitoksissamme Suomessa.

Kätevästi ympäri Suomea ja Latviassa

Tarjoamme kustannustehokkaat ratkaisut nopealla toimitusajalla konepajoistamme Kannonkoskella ja Riikassa. Kapasiteettiamme tukee ammattitaitoinen ja kilpailijakykyinen alihankkijaverkostomme niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Mittavat varastotilamme eri yksiköissämme ovat asiakkaidemme käytettävissä.

Infraryhmä noudattaa toiminnassaan laadunvalvonnan ja ympäristön ISO 9001 - ja ISO 14001-standardeja.

Konepajamme Kannonkoskella ja kuumasinkityslaitoksemme Lievestuoreella muodostavat kustannustehokkaan ja nopean kokonaisuuden

Konepajatuotantoon keskittyvässä Kannonkosken tehtaassamme valmistamme joustavasti mm. voimalinja-, sähkörata- ja muuntajakenttärakenteita. Jatkuva rahtiliikenne Kannonkosken konepajan ja Lievestuoreen kuumasinkityslaitoksen välillä varmistaa kilpailukykyisen kokonaistoimituksen.

Vuosikymmenien kokemus infrarakentamisen tuotteiden valmistuksesta varmistaa monimutkaistenkin rakenteiden onnistuneet ja laadukkaat toimitukset aikataulussa.

Konepajamme on EN 1090-1 -sertifioitu Inspecta Sertifiointi Oy:n toimesta. Sertifikaatti oikeuttaa meidät CE-merkitsemään teräsrakenteita ja valmistamaan toteutusluokkien EXC1, EXC2 ja EXC3 mukaisesti.

Latviassa sinua auttaa Auratec

Latvian konepajayhtiömme Auratec SIA valmistaa teräsrakenteita kustannustehokkaasti voimalinja- ja mastorakenteisiin. Latvian tehtaan tuoterepertuaariin kuuluvat mm. tieportaalit sekä kulmarauta- ja muuntajakenttärakenteet.

Tehdas on CE EN 1090 -auditoitu Inspecta Sertifiointi Oy:n toimesta. Sertifikaatti oikeuttaa meidät CE-merkitsemään teräsrakenteita ja valmistamaan toteutusluokkien EXC1 ja EXC2 mukaisesti.

Infra-tuotteitamme

Voimalinjarakenteet

kuten putkijalka- (harustetut), kulmarauta- ja peltopylväät (harustamattomat) saat meiltä suunnitelmiesi mukaan.

 • Lue lisää

  Toimitamme voimalinjakohteisiin kaikki vaadittavat pylväsmallit. Pylväiden lisäksi toimitamme myös kaikki muut teräsrakenteisiin liittyvät komponentit samassa toimituksessa.

  Hoidamme projektien logistiset järjestelyt suoraan asennuspaikalle. Projektinaikainen välivarastointi ei ole meille mikään ongelma.

Muuntajakentän osat

Muuntajakenttäosia käytetään voimalinjojen sähköasemien komponenttien tukirakenteina ja kiinnitysalustoina.

 • Lue lisää

  Toimitamme muuntajakenttiin kaikki vaadittavat rakenteet. Rakenteiden lisäksi toimitamme myös kaikki muut kokonaisuuteen liittyvät komponentit samassa toimituksessa.

  Hoidamme projektien logistiset järjestelyt suoraan asennuspaikalle. Projektinaikainen välivarastointi onnistuu myös muuntajakenttätoimituksiin.

Sähköratojen rakenteet

Valmistamme sähköratojen teräsosia ja ratapiharakenteita vuosikymmenien kokemuksella.

 • Lue lisää

  Saat meiltä mm. tarvitsemasi I-, P- ja päätepylväät, orret, opastinsillat ja valaisinmastot.

Meluseinärakenteet

Valmistamme teräsrakenteet meluseiniin suunnitelmien mukaan.

 • Lue lisää

  Saat meiltä mm. tarvittavat meluesteiden teräspilarit ja perustusten teräsosat.

Liikennemerkkiputket

Liikennemerkkiputket suoraan varastostamme. Toimittamamme liikennemerkkiputket ovat CE-merkittyjä.

 • Lue lisää

  Varastotuotteiden koot:
  - 60,3 x 2 x 6000
  - 60,3 x 2 x 8000
  - 88,9 x 2 x 6000
  - 88,9 x 2 x 8000

  Putket kuumasinkitään ja varastoidaan Auran tehtaallamme.

Tieportaalirakenteet

Tieportaalirakenteet valmistamme Väyläviraston tyyppipiirustusten tai erillisen suunnitelman mukaan.

 • Lue lisää

  Ristikko- ja putkiportaalirakenteet valmistamme Kannonkosken ja Latvian konepajoissa ja kuumasinkitsemme ne Lievestuoreen ja Pirkkalan tehtailla.

Telematiikkamastot

Erilaiset kulma- tai putkiteräsrakenteiset mastot valmistamme suunnitelmienne mukaan Latvian ja Kannonkosken tehtaillamme.

 • Lue lisää

  Toimitamme mastot työmaalle kuumasinkittyinä tai maalattuina vuosikymmenien kokemuksella.

Valaisinmastot (oma mallimme)

Valaisinmastoja valmistamme Kannonkosken tehtaallamme omien mastosuunnitelmiemme tai suunnitelmienne mukaan.

 • Lue lisää

  Mastotyyppiä toimitetaan 18-42-metrisinä. Oman mallimme valaisinmastojen kuormat ja lujuuslaskelmat ovat Eurokoodien mukaiset ja perustuvat standardiin EN 1993-3-1. Tuulikuormat on laskettu maastoluokassa 0+ (sisäsaaristo ja suojaisat rannikkoalueet) ja täten rakennetta voidaan käyttää myös maastoluokissa I-IV.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →