Teräsrakenteet tarpeisiisi ketterästi toimitettuna

Olemme nopeasti reagoiva ja monipuolinen kumppanisi kun tarvitset teräsrakenteita. Myös haastavissa projekteissasi.

Valmistamme tarpeesi mukaan teräsrakenteet konepajoissamme ja toimitamme ne sinulle ketterästi ympäri Suomen. Tarvittaessa kuumasinkitys toteutetaan omissa kuumasinkityslaitoksissamme.

Lue lisää

Aurajoki - teräsrakenteet tarpeisiisi

Konepajaverkostomme mahdollistaa helpon saatavuuden

Olit missä päin Suomea tahansa, pystymme helposti palvelemaan sinua kahdesta konepajastamme ja toimittamaan nopeasti tarvitsemasi teräsrakenteet. Kustannustehokkaasti ja varmasti.

Tarvittaessa myös mittavat varastotilamme eri yksiköissämme ympäri Suomea ovat asiakkaidemme käytettävissä.

Teräsrakennevalmistuksemme noudattaa laadunvalvonnan ja ympäristön ISO 9001, ISO 14001 ja ISO 45001 -standardeja.

Aurajoki - valaisinmastot ja muut teräsrakenteet tarpeisiisi

Voimalinjat, sähköaseman osat, maisemapylväät, sillan tukirakenteet ja monet muut – sinulle räätälöidysti tai eri standardien mukaisesti toteutettuina

Kokeneena toimijana olemme valmistaneet erilaisia teräsrakenteita kumppaneillemme jo vuosikymmeniä.

Tampereen raitiotien rakenteista pääkaupunkiseudun Raidejokeri-hankkeeseen, erilaisiin siltarakenteisiin ja moneen muuhun. Vuosien varrella karttunut kokemuksemme ja palveluasenteemme ei jätä sinua pulaan vaativissakaan hankkeissasi.

Pystymme toteuttamaan teräsrakenteita monipuolisesti, valaisinmastoista tieportaalirakenteisiin, liikennemerkkiputkiin, telematiikkamastoihin ja moniin muihin.

Saat meiltä helposti myös CE-hyväksytyt, kantavat teräsrakenteet piirustustesi mukaan kuumasinkittynä tai pinnoitettuna haluamasi maalausjärjestelmän mukaisesti. Katso alta yhteyshenkilösi, kysy lisää ja aloitetaan yhteystyö.

Ota meihin yhteyttä

Aurajoki - Voimalinjat ja muut teräsrakenteet
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →