Rekisteriseloste

 Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste hakemustietokannalle 

Rekisterinpitäjä
Aurajoki konserni (Aurajoki Oy, AuraCoat Turku Oy ja Aurajoki Pro Oy) Takalistontie 79,
21380 Aura
Puh. +358 40 663 2326

Sähköposti: katja.ahti@aurajoki.fi

Rekisteriasioita hoitava henkilö tai yhteyshenkilö
Talous- ja hallintojohtaja
Katja Ahti
Aurajoki Oy
Puh. +358 40 663 2326

Sähköposti: katja.ahti@aurajoki.fi 

Rekisterin nimi Aurajoki hakemustietokanta. 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus Hakemustietokannan tietoja käytetään rekisterinpitäjän sähköisessä rekrytoinnissa. Henkilöt voivat omalla suostumuksellaan antaa tietonsa rekisterinpitäjän hakemustietokantaan. (Henkilötietolain 8§.) 

Rekisterin tietosisältö Tallennettavat tiedot ilmenevät hakulomakkeesta. Rekisteriin tallentuu kaikki tiedot, jotka henkilö itse antaa itsestään. Hakemustietoja säilytetään kaksitoista (12) kuukautta hakemuksen jättämisajankohdasta. 

Säännönmukaiset tietolähteet Tietolähteenä on hakija, hänen mahdollisesti antamat suosittelijat ja hakuprosessiin osallistuneet rekisterinpitäjän työntekijät. 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Hakemustietokanta toimii suomalaisella palvelimella eikä tietoja siirretä EU:n ulkopuolelle. Hakijan tietoja voi nähdä työpaikan hakuun liittyen Aurajoki konsernin henkilöstöpäällikkö ja rekrytointiin osallistuvat esimiehet. Hakijan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille ilman hänen hyväksyntäänsä. 

Rekisterin suojauksen periaatteet Hakemustietokannan käyttöoikeus on rekisterinpitäjän henkilöstöpäälliköllä ja rekrytointiin osallistuvilla esimiehillä. Aurajoki Oy vastaa rekisteriin tallennettavien tietojen teknisestä suojauksesta ja tietoturvasta. 

Omien tietojen näkeminen 

Hakija saa pyytäessään nähdä omat tietonsa rekisteristä henkilötietolain mukaisesti. 

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →