Sertifikaatit

Toimintaketjumme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001, ympäristöstandardin ISO 14001 ja työterveys- ja työturvallisuusstandardin ISO 45001 mukaisesti. Lisäksi toimittamillamme teräsrakenteilla on EN 1090-1 hyväksyntä. Sertifikaatti oikeuttaa meidät CE-merkitsemään teräsrakenteita ja valmistamaan toteutusluokkien EXC1, EXC2 ja EXC3 mukaisesti. Lisäksi hitsauksemme on ISO 3834-2 sertifioitu. Olemme myös osallisena Suomen Tilaajavastuun Luotettava kumppani -verkostossa monien muiden verkostojen ohella.

Saavutimme syksyllä 2022 asettamamme tavoitteen ja olemme hiilineutraali yritys 1.1.2024 alkaen.

Tarkastele sertifikaatteja tarkemmin:

Sertifikaatti hiilijalanjäljen kompensaatiosta / Certificate of Verified Carbon Unit (VCU) Retirement (in English / pdf.)

Lue lisää yrityksemme vastuullisuudesta täällä.

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →