Aurajoki – Vastuullinen kumppanisi

Kaikissa vaiheissa eettisesti toteutetut laadukkaat tuotteet ja palvelut, turvallinen työympäristö ja -yhteisö, ammattitaitoinen toiminta sekä ympäristön huomioiminen ovat kaiken toimintamme perusta.

Lue lisää

Turvallisuus ja laatu

Jatkuvat panostuksemme työturvallisuuteen, henkilöstön hyvinvointiin ja koulutukseen takaavat ympäristön, jossa henkilöstömme voi kokonaisturvallisesti ja tinkimättömästi toteuttaa laadukasta työtä asiakkaidemme hyväksi.

Muiden toimien ohella olemme sitoutuneet jatkuvaan työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseen sekä hyvien käytäntöjen levittämiseen Nolliksen avulla. Sen lisäksi toimintamme on sertifioitu mm. laatustandardin ISO 9001 ja työterveys- ja työturvallisuusstandardin ISO 45001 mukaisesti.

Tarkastele sertifikaatteja tarkemmin täällä.

Ympäristö

Vastuullisena yrityksenä olemme sitoutuneet monin eri keinoin ympäristöystävälliseen toimintaan jo pitkään. Kehitämme ja päivitämme toimintaamme koko ajan entistäkin suotuisammaksi ympäristön kannalta mm. pienentämällä hiilijalanjälkeämme erilaisin keinoin.

Olemme osana mm. Energiatehokkuussopimuksia, kuulumme jätteiden vähentämiseen ja kierrätykseen sitoutuneeseen Rinkiin, kierrätämme ja puhdistamme käyttämämme veden ja käytämme erilaisia sähköisiä ympäristösuojelun ja energianhallinnan järjestelmiä kuten Ylvaa ja EG Enerkeyn SAAS-palvelua. Niiden lisäksi tuemme joka vuosi mm. Baltic Sea Action Groupin toimintaa Itämeren suojelemiseksi. Sen lisäksi toimintamme on sertifioitu mm. ISO 14001 ympäristösertifikaatilla.

Tehtaissamme ja muussa toiminnassamme siirrymme koko ajan enemmän ja enemmän pelkästään uusiutuvan energian käyttöön ja päivitämme olosuhteita uusien innovaatioiden myötä. Kaikkia näitä samoja periaatteita toteutamme läpi koko tuotanto- ja toimitusketjuamme, alihankintakumppaneitamme myöden.

Tarkastele sertifikaatteja tarkemmin täällä.

Eettisyys

Eettinen, tasa-arvoinen, ihmisläheinen, läpinäkyvä ja korruptiovapaa toiminta ovat myös tärkeä osa vastuullista toimintaamme. Pidämme asiakaslupauksemme ja huolehdimme asiakkaidemme, kumppaneidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnista kaikkien käytössämme olevien kanavien kautta niin hyvin kuin mahdollista.

Tarkastele sertifikaatteja tarkemmin täällä.

Ihmiset ja osaaminen

Osaava, kokenut ja ammattitaitoinen henkilöstömme ja positiivinen työilmapiiri ovat toimintamme perusta. Vuosikymmenien aikana timantin lailla hioutunut tietotaito ja laatustandardien mukainen toimintamme näkyy vastuullisesti tehokkaan tuotantoketjumme jokaisessa vaiheessa.

Tarkastele sertifikaatteja tarkemmin täällä.

Viimeisimmät uutiset

Olemme matkalla kohti hiilineutraaliutta ja puhtaampaa tulevaisuutta
19.9.2022

Vastuullisuus on kaiken toimintamme perusta

Osallistumme Alihankinta 2022 -messuille
12.9.2022

Pääsemme jälleen tapaamaan asiakkaitamme ja

Mikkelin tehtaan tuotantopäällikkö vaihtuu
29.8.2022

Anssi Väisänen on nimitetty Mikkelin

Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →