Aurajoki — Logistisesti kustannustehokkain asiakaspalvelijasi jo 55 vuotta

Aurajoki Oy on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys.

Lue lisää

Kokonaisvaltainen ja ympäristöystävällinen

Aurajoki Oy:ssa tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita ja ympäristöystävällisiä teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Palvelukokonaisuutemme sisältää metallien pintakäsittelyä, konepajatuotantoa, osahankintaa, logistiikkaa, varastointia, kokoonpanoa sekä erilaisia asiakaskohtaisia toimituskokonaisuuksia.

Mukanasi läpi koko tuoteprosessin

Olemme asiakkaidemme mukana koko tuoteprosessissa — suunnittelun avustamisesta pinnan viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen. 

Joustavana toimijana mukaudumme yksilöllisiin tarpeisiisi – saat meiltä joko koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun. Nopeasti, varmasti ja vahvan kokemuksen saattelemana.

Ympäristöystävällisesti toimien

Kaikki Aurajoki Oy:ssä tehdyt pinnoitteet tehdään valvotusti noudattaen tiukkoja ympäristökriteerejä — turvallisesti, energiaa ja luonnonvaroja säästäen.

Prosesseissamme pyrimme raaka-aineiden ja energian käytön tehokkuudella vähentämään ympäristön kuormitusta. Esimerkiksi sinkki on 100 % luonnontuote ja lisäksi täysin kierrätettävä materiaali. Olemme myös sitoutuneet noudattamaan laatu- ja ympäristöstandardeja sekä lakisääteisiä ja muita vaatimuksia.

Toimintamme perustuu laatu- ja ympäristöpäämäärien ja -tavoitteiden määrittämiseen, seurantaan ja jatkuvaan kehittämiseen.

Toimimme yhdessä kumppaneidemme kanssa kehittäen oman tuotantomme energiatehokkuutta, kierrätettävyyttä sekä ottaen ennakoivasti käyttöön toimintaamme ohjaavia direktiivejä ja säännöksiä.

Tuotteiden pinnoittaminen tarkoituksenmukaisella pinnoitteella lisää myös tuotteen käyttöikää. Oikealla pinnoittamisella saavutettu pidempi käyttöikä vähentää ympäristön kuormitusta merkittävästi.

Sertifikaatit

Toimintaketjumme on sertifioitu laatustandardin ISO 9001, ympäristöstandardin ISO 14001 ja työterveys- ja työturvallisuusstandardin ISO 45001 mukaisesti. Lisäksi toimittamillamme teräsrakenteilla on EN 1090-1 hyväksyntä. Olemme myös osallisena Suomen Tilaajavastuun Luotettava kumppani -verkostossa.

Tarkastele sertifikaatteja tarkemmin täällä.

Missio

Aurajoki tuottaa kestäviä ratkaisuja asiakkailleen.Arvolupaus

Olemme vastuullinen kumppanisi.

Arvot – Luotettava ja uudistuva Aurajoki

Luotettava

Vastuullinen toiminta ja asiakkaiden sekä työntekijöiden kunnioitus on Aurajoen toiminnan kulmakiviä. Puhallamme yhteen hiileen ja toimimme joukkueena — laatua tarkasti vaalien, ammattiylpeydellä. Pyrimme aina tuottamaan lisäarvoa kaikille Aurajoen kanssa tekemisissä oleville tahoille yrityksistä yksityishenkilöihin.

Uudistuva

Aurajoki on rohkea ja pysyy ajan hermoilla seuraten alan uusimpia innovaatioita. Pyrimme myös jatkuvasti arvioimaan ja parantamaan toimintaamme entisestään — avoimin, positiivisin mielin, innostavasti ja innostuen.

Johtoryhmä

Ralf Sohlström

Tommi Pynnönen

Marko Rantala

Mikko Arminen

Katja Ahti

Mikko Mäkinen

Hallitus

Arto Tiitinen (puheenjohtaja)
Lauri Järvinen
Kenneth Lindström
Thomas Staudinger
Peter Seligson (hallituksen neuvonantaja)
Aurajoki Oy

on vuonna 1967 perustettu metallien pintakäsittelypalveluihin ja kokonaisuuksiin erikoistunut yritys. Tuotamme, kehitämme ja suunnittelemme taloudellisesti tehokkaita teollisia palveluita – tuotantoprosessista suunnitteluun, viimeistelyyn ja asiakastoimitukseen saakka.

Joustavana toimijana mukaudumme asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin – saat meiltä koko toimitusketjun tai vain tarvitsemasi palvelun.

Lue lisää →